Mästaren & Kim

Mästaren & Kim började som flöjtisten Kim Perssons masterarbete på Kungl. Musikhögskolan, men har sedan hans examen våren 2017 spelats professionellt på olika scener i landet.
Föreställningen är en unik form av musikaliskt berättande, där storytelling, spoken word och teater blandas med färgstark, gränsöverskridande musik, som sträcker sig över genrer som folkmusik, världsmusik, pop m.m.
Kim Persson är den första och enda med en avlagd masterexamen i folkmusik på blockflöjt.
"Det tillhör absolut ovanligheterna att en musiker gör en Blockflöjtsföreställning. Det hade inte gått om det inte var för att Kim är så personlig och med stor självdistans och ironi. Blockflöjtens revansch!!" - Katarina Weidhagen, producent på Kulturhuset Dieselverkstaden

Kim Persson är folkflöjtist, han är den första att masterexamen vid Kungl. Musikhögskolan på folkmusik och blockflöjt. Hans masterprojekt "Mästaren & Kim" är en unik föreställningsform där standupteater och spoken word möter färgstark, gränslös musik som rör sig över genrer som folkmusikvärldsmusik, pop, m.m.  

Kim Persson är verksam i många andra projekt, samt en uppskattad pedagog. Du når Kim Persson på mandola.flojt@gmail.com © 2018 Kim Persson